Patru nunti si o inmormantare

De fapt, numai o nunta si o inmormantare. Si nu e deloc amuzant, ca in film. Asta fac eu saptamana viitoare. Ma duc la o nunta si la o inmormantare. Nu in ordinea asta.

M-a lovit ca un fulger cand m-a sunat un prieten sa ma anunte ca o colega de facultate si draga prietena in acelasi timp, a murit. Manca un covrig, s-a inecat si a cazut pe strada. Avea 22 de ani, un an pana la terminarea facultatii, o relatie stabila si un viitor in fata.

Cum pula sa mori la 22 de ani? Si intr-un mod asa de stupid? Inca o dovada clara ca nu exista nicio divinitate, implicit niciun Dumnezeu, cel pe care il venereaza atata lume. O divinitate atotputernica n-ar permite atatea rahaturi care se intampla in lume. O divinitate atotputernica n-ar permite ca o persoana sa-si piarda viata intr-un mod atat de absurd. Adica ii lasa sa traiasca pe criminali si pe cei care creeaza genocide, si ia viata unei fete de 22 de ani?

Advertisements

3 responses to “Patru nunti si o inmormantare

  • Moroi

    Nu o să comentez partea cu divinitatea. Văd că e modă să te dai ateu. Ideea este că poţi muri oricând, oriunde. Asta m-a învăţat viaţa. Prietenul meu cel mai bun acum am dat mâna cu el şi peste o oră zăcea pe caldarâm cu creierii curgându-i din craniu, şi nu exgerez cu nimic. Ştii ce la mierlit??? UN TICO! Nici măcar un Matiz, un căcat de Tico , o maşină care ţi-e frică să te lovească,ca pieton, că eşti nevoit să o plăteşti după aia, plus spitalizarea şoferului. Eu putem mierli pe masa de operaţie, şi aveam “doar” 25 de ani… Live life to the max, never care about NOTHING.

  • parintele

    @ moroi: stii vorba aia: ce nu te omoara te face mai puternic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: